Què és Reptes Solidaris?

Què és Reptes Solidaris?

Reptes Solidaris és un projecte que pretén canalitzar la meva passió per l’esport cap a alguna cosa més constructiva que la meva pròpia satisfacció personal.

Com funciona Reptes Solidaris?

Com funciona Reptes Solidaris?

Es tracte d’un contracte. Jo em marco un repte esportiu, una fita que m’il·lusioni, i fixo uns objectius. Si els compleixo, tots els que us hagueu compromès a seguir-me i recolzar-me haureu de fer una donació determinada a un projecte de cooperació i desenvolupament. És molt senzill, si jo compleixo algun dels objectius fixats, tu col·labores amb una causa justa.

Quin és el meu primer repte?

Quin és el meu primer repte?

He decidit preparar-me per la Marató de Barcelona que es celebrarà el 6 de març del 2011. Els objectius fixats per aquesta prova i el compromís que us proposo que assumiu són els següents:

1.Si aconsegueixo acabar la Marató, la donació serà de 5 euros per persona.
2.Si el temps real és inferior a les 4 hores, la donació serà de 10 euros per persona.
3.Si el temps real és inferior a les 3 hores 30 minuts, la donació serà de 15 euros per persona.
4.Si el temps real és inferior a les 3 hores 15 minuts, la donació serà de 20 euros per persona.
5.Si el temps real és inferior a les 3 hores, la donació serà de 30 euros per persona.

A on anirà el teu donatiu?

A on anirà el teu donatiu?

Les donacions que s’efectuïn en el cas en que jo compleixi algun dels objectius establerts seran gestionades per l’Associació Selva Camerun i es destinaran a un projecte molt concret: L’escolarització de nenes i nens en aquesta zona.

Segons la pròpia Associació, el cost d’escolaritzar una nena o un nen durant un any en un curs de primària és de 40 euros. El destí, per tant, és molt clar. Com mes siguem i com millor ho faci jo el dia de la prova més nenes i nens es podran escolaritzar.

Què has de fer per comprometre’t?

Què has de fer per comprometre’t?

Només has d’enviar un correu electrònic a reptessolidaris@gmail.com indicant:

Nom i cognoms
Adreça
Correu electrònic
Telèfon de contacte

En poc temps el teu nom i cognoms apareixeran a la llista de compromesos que publicaré al Blog i, un cop assolit el repte, l’Associació Selva Camerun es posarà en contacte amb tu per indicar-te com has de fer el donatiu.

Apunta’t!

Apunta’t!

Els grans atletes i tots aquells que, sense ser professionals, practiquen esports de resistència, diuen sempre que el cap pot més que el cos, que les carreres no només s’acaben per cames i que cal una fortalesa mental per patir i continuar fins al final. Doncs bé, jo miraré de posar les cames i em prepararé per això, però necessitaré sentir la força del vostre compromís per assolir un bon objectiu. Si t’apuntes correràs amb mi i junts ho podrem conseguir!!!

dimecres, 1 de desembre de 2010

Exposició de fotografies de Selva Camerun (Per Jordi Pinyol)


De l'1 al 22 de desembre, tots els dies laborables, de 18 a 21h, al C/Bruc 61 de Barcelona, trobareu l'exposició de fotografies de Selva Camerun realitzades pel Jordi Pinyol. Us convido a que aneu a veure-la, ja que, a més de ser fotografies d'una gran qualitat, és una bona forma d'apropar-se a la realitat que es viu en aquesta zona del país.
En paraules del propi Jordi Pinyol:

Compartim el futur

Amb aquestes fotografies vull compartir amb vosaltres la meva experiència i visió del Camerun.
Quan cercava un títol per a aquesta exposició vaig defugir de qualsevol expressió que no tingués en compte l'intercanvi de vivències i coneixements. Vull posar de manifest que l'aprenentatge és mutu. Tot i que partim de llocs i situacions ben diferents i diverses i que nosaltres els aportem recursos que els permeten treure profit del que tenen, també és cert, i d’aquí ve el títol, que ells i elles ens aporten una mirada diferent a les relacions i potser, fins i tot, el sentit de la vida.


El reportatge recull les fotografies realitzades en els viatges dels anys 2008 i 2009 a la ciutat de Douala, al poble de Bakou (petita localitat de l'oest del Camerun) i als seus entorns (Loum, Coca,...)


Espero que us agradi!Jordi Pinyol Martinez
Fotògraf

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada