Què és Reptes Solidaris?

Què és Reptes Solidaris?

Reptes Solidaris és un projecte que pretén canalitzar la meva passió per l’esport cap a alguna cosa més constructiva que la meva pròpia satisfacció personal.

Com funciona Reptes Solidaris?

Com funciona Reptes Solidaris?

Es tracte d’un contracte. Jo em marco un repte esportiu, una fita que m’il·lusioni, i fixo uns objectius. Si els compleixo, tots els que us hagueu compromès a seguir-me i recolzar-me haureu de fer una donació determinada a un projecte de cooperació i desenvolupament. És molt senzill, si jo compleixo algun dels objectius fixats, tu col·labores amb una causa justa.

Quin és el meu primer repte?

Quin és el meu primer repte?

He decidit preparar-me per la Marató de Barcelona que es celebrarà el 6 de març del 2011. Els objectius fixats per aquesta prova i el compromís que us proposo que assumiu són els següents:

1.Si aconsegueixo acabar la Marató, la donació serà de 5 euros per persona.
2.Si el temps real és inferior a les 4 hores, la donació serà de 10 euros per persona.
3.Si el temps real és inferior a les 3 hores 30 minuts, la donació serà de 15 euros per persona.
4.Si el temps real és inferior a les 3 hores 15 minuts, la donació serà de 20 euros per persona.
5.Si el temps real és inferior a les 3 hores, la donació serà de 30 euros per persona.

A on anirà el teu donatiu?

A on anirà el teu donatiu?

Les donacions que s’efectuïn en el cas en que jo compleixi algun dels objectius establerts seran gestionades per l’Associació Selva Camerun i es destinaran a un projecte molt concret: L’escolarització de nenes i nens en aquesta zona.

Segons la pròpia Associació, el cost d’escolaritzar una nena o un nen durant un any en un curs de primària és de 40 euros. El destí, per tant, és molt clar. Com mes siguem i com millor ho faci jo el dia de la prova més nenes i nens es podran escolaritzar.

Què has de fer per comprometre’t?

Què has de fer per comprometre’t?

Només has d’enviar un correu electrònic a reptessolidaris@gmail.com indicant:

Nom i cognoms
Adreça
Correu electrònic
Telèfon de contacte

En poc temps el teu nom i cognoms apareixeran a la llista de compromesos que publicaré al Blog i, un cop assolit el repte, l’Associació Selva Camerun es posarà en contacte amb tu per indicar-te com has de fer el donatiu.

Apunta’t!

Apunta’t!

Els grans atletes i tots aquells que, sense ser professionals, practiquen esports de resistència, diuen sempre que el cap pot més que el cos, que les carreres no només s’acaben per cames i que cal una fortalesa mental per patir i continuar fins al final. Doncs bé, jo miraré de posar les cames i em prepararé per això, però necessitaré sentir la força del vostre compromís per assolir un bon objectiu. Si t’apuntes correràs amb mi i junts ho podrem conseguir!!!

dijous, 3 de març de 2011

Llebres de luxe!!!

Per si no tinguéssim prou amb els compromesos/es, amb els missatges de suport i ànims, amb la que esteu preparant pel dia de la prova... En definitiva, amb la pinya que estem fent entre tots per a que el diumenge aconseguim ajuntar una bona quantitat de diners que portaran a un munt de nenes i nens a l’escola. Per si no tenim prou amb tot això, la última sorpresa que tenim és que diumenge correré amb dues llebres de luxe! L’Albert Parreño i el Guillermo Samaniego!

Per als qui no ho sapigueu, una llebre es un corredor que marca el ritme d’altres corredors per a que aquests assoleixin l’objectiu que s’han fixat. La llebre corre uns metres per davant i fa de guia, facilitant la tasca del corredor, lliurant-lo de la preocupació dels càlculs, definint l’estratègia de carrera i, també, donant suport moral. Doncs bé, aquest és el paper que jugaran l’Albert i el Guille, motiu pel qual els hi estic enormement agraït. I es que, a més de que son unes llebres de luxe, doncs els dos tenen importants mèrits esportius a les seves espatlles en el mon del triatló, estem parlant de dues persones excel·lents, amb un cor que no els hi cap al pit. Ja fa temps que m’ho van comentar que farien de llebres, sense que jo els hi demanés. I ho han fan sentida i naturalment. Em van agafar per banda i van donar per fet, des del primer dia que se’ls hi va acudir, que correrien amb mi. Jo, evidentment, no faig res més que fer-los cas de tot el que em diuen. L’Albert marcarà el ritme dels primers 8 Km, després el Guille, i així s’aniran alternant fins al final de la prova.  

A més de ser uns bons amics, l’Albert és el meu entrenador i el Guille és company d’entrenaments, però ara son molt més que això. La seva implicació al projecte els fa ser dues peces claus de Reptes Solidaris. Primer feien d’entrenador i company però a mida que han conegut el projecte s’han anat implicant i ja veieu, el diumenge seran les nostres llebres! De tot cor, GRACIES!

2 comentaris:

  1. Enhorabuena Dani!! un proyecto solidario con un final como se merece!

    Felicidades!

    ResponElimina
  2. Gracias Gabi! Pues sí! Tenía que salir bien!
    Un abrazo!

    ResponElimina